SUNDAZE – FRILANSVECKAN

Bäst i veckan:
Oj, vad var bäst med den här veckan? Den här veckan har jag varit inne och touchat på det mesta. Vi har rekat för nytt stylinguppdrag, stylat upp årets första skyltfönster och uppdaterat en kampanj.

På pressidan toppade en lunch med Medik8! eller det kanske är a tie med pressresan jag åkte på med @jannikeviola och @glowaddictions? För det var också grymma 24h med mer ös än på någon färja jag varit på de senaste 10åren.

Sämst i veckan:
Att jag faktiskt behövde gå tillbaka i almanackan och titta vad som kan ha varit sämst vittnar kanske om att det var ganska bra ändå. Sämst måste ändå varit att det var lite trist att lägga min skäll i att göra fint ute hos en kund som vi inte längre kommer jobba med. Känns inte lika lustfyllt inombords.

Veckans favoritplagg:
Rodebjer Sini Pants. Den långa raka kostymbyxan med hög midja är byxan jag trivs väldigt bra i just nu!

Veckans beautyprodukt:
Utan tvekan Linda Hallbergs kajalpennor i mullvad och svart. Varför har jag låtit dem ligga i beautyrummet så länge??

Nästa vecka ser jag fram emot:
På det privata planet ser jag fram emot att jag till helgen ska åka med mina vänner från Valbo på staycation i Sthlm och spaka, äta gott och ut och dansa. Pratar vi frilansliv så är det nog ändå Styleins visning på Fashion Week jag ser fram emot mest. Det är också det ÄNDA jag osat JA till på hela FW. Design Week pågår också samtidigt men enbart mängden av events och inbjudningar fick mig att bestämma mig för att inte gå på något…..tills Stylein hörde av sig. Jag gör undantag för dem!

Först ut på måndag:
Är att göra underlag till kund på ett nytt stylinguppdrag, göra research inför inköp till kund, betala räkningar och fotografera. Bla fota kläder jag behöver sälja undan efter min massiva rensning.

Written By
More from Tove Castor

MY LITTLE PONY SMASH THE PATRIARCHY TEE

Oj va många ni var på Instagram som “villhöver” er egen MLP-tischa....
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *