SWISS BROWS – VINN PÅ VISUALISTERNA.SE

Swiss brows tove castor

Nu var det alldeles för länge sedan vi hade en tävling på bloggen så därför slår vi nu till på stort för att fira att våren är här. Någon av er kommer bli väldans lycklig för nu finns chansen att vinna ett ögonbrynsserum från Swiss Brows från SwissClinic. Ett serum som ger tillväxten i dina bryn en ordentlig boost och vem vill inte ha fina fylliga bryn? Precis, det vill vi alla ha!

Applicera serumet på ögonbrynen i den riktning håren växer med hjälpa av den speciellt framtagna brynborsten. Låt torka innan du sminkar ögonen. Swiss Brow innehåller bara naturliga ingredienser och är fri från prostaglandiner och parabener, de verksamma substanserna är Redensyl™ som ger ökad längd och Biosaccharides™ som visar på en ökad tillväxt.  

För bästa resultat använd Swiss Brows både morgon och kväll tills du uppnått önskat resultat. När du efter daglig behandling uppnått önskat resultat rekommenderar vi att du fortsätter använda Swiss Brows några gånger i veckan för att bibehålla resultaten.

Tävlar gör ni som vanligt på vår Facebooksida Visualisterna – Castor&Uggla. Klicka in och tävla genom att Gilla&Dela inlägget och tagga 3 av dina vänner i kommentarsfältet. Passa på – vi själva skulle mer än gärna själva villa vinna 🙂

Vinsten har ett värde av 960sek och ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Läst om Swiss Brows:

“Storsäljaren och bloggfavoriten Swiss Brows är utvecklad och designad för att på bästa sätt ge dina ögonbryn den näring de behöver för att bli fylligare starkare och växa under en längre tid.

Ända sedan toppmodellen Cara Delevingne lanserade trenden ”Power-Brow” har tjocka och fylliga ögonbryn blivit allt mer populärt. Swiss Brows är utvecklat för att hjälpa dig få de ögonbrynen du alltid drömt om. Med en helt ny formula och två banbrytande aktiva ingredienser ökar tillväxten i hårfollikeln under ögonbrynen med 75% efter bara 7 dagars användning.”

 

Written By
More from Visualisterna

COCONUT ASH ICECREAM

Men hur snyggt är det inte med svart glass! Den stora buzzen...
Read More

1 Comment

  • Bara hört gott om denna produkt och även läst att bryn du förlorat som jag gjorde när jag var i andra tankar och stod över ett ljus så halva håret brann upp så försvann bryn ska inriktningen på stamcellerna stimulera hårväxten så hoppas jag få testa denna produkt. Gillar er sida , taggat 3 väninnor & delat.
    Kram
    Katja Aittaniemi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *