TBT & TISDAGSTIPS

TBT Edwin Trieu

Tove och Karin brukar prata om ”glam och damm” och jag tror inte att det går att hitta en mer passande beskrivning på mitt liv just nu. Idag har jag suttit hemma hela dagen (i pyjamas) och försökt beta av min att-göra-lista. Imorgon däremot står det releasefest med Warner Music och Nause på schemat. Så himla kul! Nu ska jag bara hitta något att ha på mig också…

Men, just nu är det nog mest damm ändå. Därför tänkte jag börja med att, kanske någon gång i veckan, publicera ett inlägg från något kul event jag har varit på, en schysst goodiebag jag fått eller bara ett fint minne. En #TBT, som visserligen är en förkortning på Throwback Thursday men idag får stå för Throwback Tuesday. Vad sägs om det?

TBT Edwin Trieu SS16

Idag drömmer jag mig tillbaka till en av de mest inspirerande visningarna jag har varit på: Edwin Trieu SS16. Edwin är kanske mest känd för sina geometriska plagg och ”colour blocking” men i den här kollektionen tog han en mer lekfull riktning genom användandet av pasteller och mer avslappnade siluetter. Stylade visningen gjorde Gorjan Lauseger och visningen hölls på Bukowskis, vilket gjorde att man verkligen fick möjlighet att uppskatta alla detaljer. Prickarna som modellerna bar på handleden, vristen, axeln eller benet var verkligen pricken över i:et. Vet inte hur länge jag satt och letade efter något att kunna återskapa looken med. Penna? Klistermärken?! Ge. Mig. Prickar.

Edwin Trieu SS16 - prickar

Och när vi ändå pratar om Edwin så tänkte jag passa på att bjussa på ett tisdagstips – han har nämligen 50% rea på allt från tidigare kollektioner! Vill du göra fynd så håller utförsäljningen till på Sigtunagatan 10 i Stockholm imorgon onsdag och på torsdag, från 17:30.

Written By
More from Amelie Lund

TWIN PEAKS, 25 ÅR SENARE

25 år, 11 månader och 12 dagar har passerat sedan finalen av...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *