Ett säkert tecken på sommar

Även om den svarta kappan fortfarande är på vissa dagar så är det ett säkert tecken på sommar när sommarväskan åkt fram. När jag känner att dagarna är tillräckligt ljusa, sinnet tillräckligt glatt och att det är dags så åker fallabellan från Stella McCartney fram. Fast egentligen är det första året för väskan är en sommarpresent jag gav mig själv i fjol. För att jag kunde, för att jag var värd det då. Nu återstår bara att hänga undan kappan i garderoben och satsa ända in i kaklet till midsommar. Där tänkte jag ta paus, efter midsommar, inte från bloggen (för här kommer det att hända grejer!) men från stan för snart är det dags att åka till Tilflugten. Falabellan ska med och nu börjar jag se fram emot att börja packa..och komplettera garderoben med något nytt inför sommaren. För jag är värd det i år också tycker jag.

 

DSC_0519 DSC_0521 - version 2

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

WORK

<a Pic. Sara och Amanda från Nouveau Models. Fler bilder kommer inom...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *