THE BODY SHOP SKÖNHETSKALENDER

Som jag varje år nördar inför julen. Ända sedan jag började jobba med dekor och exponeringar så har jag varit inne i julbubblan sedan veckorna innan man går på semester. Men så är det ju också att jobba som stylist, skribent och med blogg och Instagram. Pressvisningarna där nästa säsongs plagg och produkter ligger alltid 6-3 månader innan de faktiskt fysiskt kommer i butik.

ÄNDÅ

Ändå längtar jag nu efter julen. Min syster skrattat för att jag är så julpepp men jag är nitiskt noga med att hålla mig till första advent innan jag pyntar hemma. I år kommer jag att räkna ner till dopparedan tillsammans med The Body Shops julkalender & i år är ett sådant här favoritår, fjärde advent infaller på självaste julafton!

PS. Inget år har det funnits fler skönhetsjulkalendrar än i år. Varje varumärke vill vara med på marknaden och en och annan webbshop konstruerar sina egna kalendrar med mixade varumärken MEN The body Shop var först. Jag tror det var  Karl Lagerfeld som sa – Du kan göra vad du vill bara du gör det först!

 

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

BASICS

  Efter att ha köat för ett par mockaboots med fransar från...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *