TONYMOLY BUBBLANDE TAKO PORE

Tonymoly eller är det Holy Moly man säger?

För er som inte känner igen Tonymoly så är det ett märke från Korea som vi här hemma kan köpa på tex Sephora. Koreansk hudvård är för mig lite ambivalent för samtidigt som de är erkända över världen för att vara topnotch och vara hemligheten bakom den asiatiska släta hyn så är de koreanska förpackningarna (och där går kanske Tonymoly i bräschen?) väldigt kitschiga och förnimmer mer om leksaker för små barn.

Masken jag hittar inuti är en bubblande porrengörande mask som känns som en mousse och det går ju inte att komma ifrån att det här lilla spöket är väldigt söt liten filur.

Här kommer dagas kanske mest värdefulla tips! 

Använd en “mask-spatel” eller en sked för att skopa upp produkt för doppar du fingrarna i denna börjar den bubbla i burken och bubblandet, det vill man spara till ansiktet.

 

Masken appliceras och ska sitta 3-5-10 minuter, jag närmade mig nog tio utan någon fara. Den börjar bubbla ganska snabbt och man kan nästan se när den verkat klart.

 

 

Min erfarenhet av svarta masker är att de lämnar svårstädade spår efter sig i badrummet och att de kan vara kämpiga att få bort från ansiktet men så är inte fallet med denna. Superlätt att applicera, superlättt i konsistensen och superlätt att tvätta av.

I like it!

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

MÅNDAGSPEPP, BEAUTY WEEK OCH SNAPCHAT

Tänk måndagspeppen när fredagsbuketten fortfarande står så där perfekt ofixad och perfekt...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *