TVÅ KVÄLLAR MED WARNER MUSIC

Jag gick kameralös och det hör inte till vanligheterna men attans så skönt det var att bara kunna ha min lilla Bykvy med mig. Det var som två dagars semester!

Dessa två kvällar spenderade jag på två olika event med Warner Music.

Först ut var Nause Summerparty, ett härligt innergårdshäng för att både fira och lyssna på Nause nya musik. Personligen var jag inte helt bekant med Nause men kände snabbt igen dem när musiken tog fart. Däremot är jag mycket bekant med den som stylat hela eventet och vill ni få en hel del inspiration till sommarens fester tycker jag att ni ska klicka in hos Linus! Själv är jag sååå sugen på både en ananas och en flamingo till uterummet.

Alla vi från Visualisterna var på plats!


Linus Hermansson, Calvin Bozic, Amelie Lund, Tove Castor och Karin Uggla

 

 

Dag två gick allting i blått, no mistakes Inte the Blues utan faktiskt blått. Föst ut han jag gå en snabbis på Swedish Fashion Council och Iskos föreläsning inom hållbar denimproduktion. Egentligen hade jag velat stanna hela kvällen för det är något som verkligen intresserar mig men…

…inte kan jag avstå en liten intim spelning med Miriam Bryant!

Så på snabba (snygga) fötter klapprade jag iväg för att möte upp Linus på Riche för att vänta in Sandra. Därefter mötte vi upp Calvin på Ling Long för att lyssna in oss på Miriam Bryants nya EP Bye Bye Blue. Hon var så grymt bra (ni som följde min kväll på Instastories har både sett och hört) och hon var så grymt trevlig.

 


Tack Warner Music, Tack Nause och Miriam Bryant, Tack Linus, Calvin, Sandra, Amelie och Karin för bästa sällskap. Jag behövde ett par dagar utan kamera!

Written By
More from Tove Castor

ALTEWAISAOME FW16

Godmorgon från tåget på väg till dagens första visning. Fashion Week dag...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *