VAD KÖPTE NI PÅ BLACK FRIDAY?

Vad köpte ni på Black Friday?

Black Friday. Vilken bomb det var i år. Hur många mail kan man få? Resultatet var att all min shoppinglysta dog. Det blev för mycket. 

Själv var jag ju på Hugo Boss för att inspirera andra till shopping, men jag shoppade också lite, dock inte alls på någon rea eller något Black Friday-erbjudande och inte enbart till mig själv. Det blev en födelsedagspresent, en julklapp och ett par strumpbyxor. De mönsterstickade strumpbyxorna är såklart till mig.

Someone’s getting a Christmas gift! ??????

Strumpbyxor / Swedish Stockings 

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

QUICK FIX – NÄR MAN LACKAR LITE UTANFÖR…

Kanske har ni totalkoll eller så inte… Ett litet tips, kanske det...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *