Vardagslyx med Vogue & Mello

Ibland hinner man med att sitta ner en stund och bara koppla ur. Bläddra i en Vogue, dricka lite kaffe och sminka sig i lugn och ro en fredagsmorgon. Sådana fredagsmornar är de bästa.

Igår var jag hos kund men avslutade dagen med att åka iväg på en spännande fitting. Spännande för att jag inte agerar stylist denna gången utan kostymör och det kan ha med Mello att göra, kan ha. Att jag har en bred textil och sömnadsutbildning är ett av mina ess i rockärmen och det känns galet roligt att få tillämpa det i mitt jobb. Det kan också vara vardagslyx, att ha ett väldigt roligt jobb.

Mars 130

 

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

180428 OMLOTT FRÅN OTHER STORIES

Lördagskväll med tapas på bordet och en wrap om kroppen. Omlottklänningen är...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *