VECKANS EVENT – BELLE DAME, VERSO & MURAD

Vips så var veckan slut och den där efterlängtade helgen kom. en nu är det ju så att vi faktiskt inte bara lever för helgen men just den här helgen är lite extra efterlängtad för vi ska hämta vår nya båt. ÄNTLIGEN!

Men veckan har inte bara bestått av längtan utan även en hel del dekorjobb, möten och givetvis en del pressträffar. Jag tänkte göra en snabb recap på tre av dem. Med all säkerhet kommer jag att återkomma med vissa produkter, för det finns ett par väldigt intressanta produkter i den här samlingen!

 

Belle Dame

Belle Dame är ett koncept som firade 1 år i dagarna. Butiken är uppbyggd som en salong och det unika i just det här konceptet är att du själv får i long och ro sitta ner och prova produkterna, givetvis finns experthjälp att tillgå men tanken är att du ska få klämma och känna på alla produkter först hitta just dina favoriter och perfect match. Sortimentet ser jättefint ut och mina favoriter är paletterna där man själv sätter samman sin färgpalett men de har också en ögonskugga/highlighter som är riktigt fin. Älskar produkter som har mer än ett användningsområde.

Däremot tar de ut en avgift per timme vilket jag ställer mig frågande till. Använder man salongen som ett stop inför en fest eller ett viktigt möte kan det väl vara ok men är jag ute efter att uppdatera min skönhetsrutin och hitta nya produkter känner jag att det ska ingår att man får prova, till och med att man får hjälp att prova.

 

 

Verso

Verso har verkligen på kort tid blivit en tungviktare inom hudvård och då främst anti-age. Deras Retinol 8 är kittlande och dessutom har de en av de snyggaste förpackningarna i mina ägan, Idag måste man tänka på allt!

Just den här daggen hade de en produktnyhet att presentera, en liten sneak peek för produkten fanns faktiskt ännu inte klar på flaska men så mer om den senare…
Personligen är jag mest nyfiken på deras Lip Serum (som vann i sin kategori på Daisy Beauty Awards) och Hand Serumet. Drömmen med ett serum för läppen som trollar med de små linjerna kring munnen och ett handserum som jobbar aktivt för att inte händerna skall åldras snabbare än ansiktet. Många säger att det är just på händerna man kan avgöra en människas ålder.

Att tänka på om man använder Retinolprodukter är att vara ännu mer noggrann med spf. Jag har ju sedan länge varit ute efter en handcreme med spf. Har nu något bra tips?

 

 

Väl hemma var jag snabb mer att lägga på Versos Sheet mask och jag ville aldrig ta av den.

Den var heeeelt underbar!

Masken innehöll så mycket av den verksamma formulan att det gott och väl räckte till att smörja in både dekolletage och händer. Älskar!

 

 

Murad

Veckans sista beauty release var Murad, skapat av Dr.Murad. Här bjöds det på kunskap och skönhetsmat. Vi fick en hel föreläsning om skadliga stålar, solljus och skärmljus (JA – Skärmljus!) och hur vi kan ta hand om oss p bästa sätt. Stress, miljö och kost, allt spelar roll. Jag tillhör dem som verkligen uppskattar när jag utöver att blivit presenterad för en produktnyhet dessutom lämnar fylld med ny kunskap och nya frågeställningar.

Givetvis har Murad produktnyheter som hjälper oss med solljuset och skärmljuset men de har också hjälpmedel, recept och kunskap för att hjälpa oss med helheten.

 

 

Nu har jag en del pressprover att gå igenom och med all säkerhet kommer jag att lyfta några av dem framöver!

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

TOVE TIPSAR I PREMIUM MAGAZINE- CAN’T LIVE WHEN LIVING IS WITHOUT YOU

Can`t live when living is without you Det finns produkter som vi...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *