VECKANS HIGHSTREETKLIPP FRÅN CUBUS 

Ett highstreetklipp kan var det bästa köpet du gör och öppna upp möjligheter och uttryck i den garderob du har. För att få till den där personliga stilen gäller det att du väljer med magkänslan. Gör man det bygger man på något hållbart över tid.

Visst älskar man att man inte länge måste följa en massa regler hur man får gå klädd. Just nu är nämligen allt tillåtet. Personlig stil och smak premieras högre än trend…hmm Vilken tillfällighet att så mångas personliga stil råkar vara just t-shirt under klänning (som gärna får vara Cherry Bomb av märket Ganni) och en mix av rött och rosa. Mångas personliga stil tenderar just nu också innefatta att man nertill stylar klänningskombon med ett par ankelkorta jeans med råa kanter. Senast vi såg liknande outfits var på 90-talet. ..Ironi var också trendigt på den tiden 😉

Vi är inte så unika som vi tror. 
Men låt det för guds skulle inte hindra dig från att uttrycka dig med kläder. Rött och rosa råkar dessutom vara en favoritkombination sedan länge länge (jag var adligt så förtjust i regler…) Styling och stilstudier kan vara det roligaste jag vet, jag tänker på styling fler timmar på dygnet än vad jag vill erkänna, jag t.o.m tänker på det mer än vad jag faktiskt uttrycker. Där har jag ett konstnärligt utvecklingsmål!

Häromdagen jobbade jag i Rosa omlottklänning/Cubus (Nytt i garderoben!) och Röd T-shirt/Ganni. Längre fram i vår kommer jag att styla klänningen med vita sneakers och saltstänkt hår!

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

SCANDIGIRL IN PARIS

. Topp/Cain Wester, Byxa/Stylein, Skor/Chanel, Väska/Bukvy, Solgalsögon/Rosa RayBans från Synoptik. Det här...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *