VETTA CAPSULE WARDROBE

vetta capsule wardrobe

vetta capsule wardrobe

 

Vetta Capsule Wardrobe ett mycket intresant kickstart-projekt.

Kanske beror det på att mitt frilansliv är så rutinlöst eller får jag helt enkelt erkänna att mitt stjärntecken Jungfrun upptar en stor del av min personlighet men överallt söker och strävar jag efter struktur just nu. Visserligen älskar jag kreativa myller men jag går också igång på tysk ordning. Jag tänkte återkoppla till ett inlägg jag gjorde häromdagen gällande shopping och koppla ihop det med en ide jag kom i kontakt med för ett par veckor sedan. Vetta har ett kickstart-projekt i form av en Capsule Wardrobe. Iden bygger på 5 plagg som tillsammans skapar 30 outfits. jag har inte riktigt räknat och jag tycker 30 outfits låter väl optimistiskt men ur min synvinkel tycker jag att femton outfits av fem plagg skulle vara gott nog och närmare vi oss tjugo är det halleluja! 

Så tycker jag att man kan tänka med hela sin garderob och det var precis vad jag syftade på när jag sa köp en hel outfit och ta på er favoritplagget och köp två plagg som du kan styla det med. det här kräver planering men planering är ju också en faktor till alla lyckade projekt. Hitta ett par nyckelplagg att bygga er garderob runt. Jag vet att det är lätt att säga, jag är långt ifrån där själv men idéen ligger och mognar och jag kan se framför mig en garderob byggd på kanske 3 “kapslar”. Eller en kapsel per säsong?

Någonstans måste man börja och man behöver inte uppfinna hjulet själv varje gång. Vetta prickar faktiskt in min estetik farligt nära så den här garderoben kommer jag titta närmare på!

Written By
More from Tove Castor

Elle-Galan 2014 – Robert Rydbergs vita brudar!

På galan bjöds publiken på fem visningar. Sist ut var stylisten Robert...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *