VOLANG – VOLANGER I MIN SMAK 

Volanger vs Volanger i min smak. Jag har varit inne på det här förut, bara häromdagen när jag tittade liten närmare på nagellackstrender. Det dyker upp en trend som ligger en bit utanför mitt egna uttryck, eller rättare sagt kan ligga en bit utanför, det beror på hur jag ser på det. Nästan alltid kan jag hitta min stil, mina referenser eller mina triggers någonstans i en trend. Så är det såklart också med Volangen.

Jag bar volangblus i 7:e klass, jag examen i kråsskjorta, som både var ärmlös och hade knyt i midjan, i 8:e klass och har passerar Odd Molly-hypen (som jag inte var ensam om att hoppa på). Nu rullar den in igen och det med besked – Volangtrenden. 

Ingen blir gladare än jag över att volangerna idag finns i allt från överdåd till minimalism. När jag klickar runt hittar jag en hel del som jag verkligen gillar. Så här en kvart senare har jag dock redan tröttnat på ett par av dem jag först tyckte var helt ok, men jag har också blivit extra sugen på några andra.

 

volangärm   

Gillar färgen men modellen Nja..inte på mig tyvärr/H&M – Liten svart men magiska ärmar JA!/Rodebjer

Samma magiska ärmar på en blus i vuxen rosa JA/Rodebjer – Vid första anblicken intressant, nästa andetag inser jag att PPA:t (pris per användning) på den här skulle vara högt. Ett engångsplagg/Zara

volang volangblus  

Helt rätt, enkelhet med snygg finish Ja!/Zara – Bara axlar Ja, Boho Chic Nja…nopp/H&M

 

Färgskalan däremot säger jag JA! till. Jag är fortfarande lika inne på svart, nude och en touch av vitt. Den ljusblå nyansen faller jag ofta för på bild, kanske kommer den lite sig in i ett litet hörn av garderoben.
Skulle jag göra ett stylingjobb skulle jag använda dem allihopa men när det kommer till den egna garderoben, min egen stil får jag hålla i volangerna för att inte tappa bort min själv och plånboken helt och hållet.

Written By
More from Tove Castor

BRING IT ON

MBFW – Mercedes-Benz Fashion Week – Stockholm drar igång idag. För min...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *