Woops Det är alltid med skräckblandad förtjusning

As we speak har jag precis lämnat frisörstolen och det är alltid med skräckblandad förtjusning jag sätter mig. Nu har jag rest mig och har just satt mig ner för att äta frukost med ett klipp i luggen. Lång, definierad lugg – Check! 

   
 
Jag passade på att boka en tid hos Sylvie på Sturegatan 16 sist vi jobbade i studion tillsammans. Salongen har originaltapet från -64 och originalinredning och ligger i Uppsalas arnrika kvarter i Luthagen. Så himla fint var det! 

  

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

Fashion Flashdance Flashback med Kanye West x Adidas Originals

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] [ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] Kanye West x Adidas Originals – Jag gillar...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *