NYTT BOENDE

I slutet av januari fick jag och Calvin det glädjande beskedet att ett förstahandskontrakt i Tyresö var vårt om vi ville.

Den där inre stressen över att bo i någon annans lägenheten utan någon fast tidsram har varit så jobbigt, även om jag haft turen att hyra lägenheten på söder under en längre tid. Allt man köper måste alltid övervägas om det får plats i nästa boende, även om man inte har en aning hur nästa boende ser ut.

Vi tackade givetvis ja till förstahandskontraktet och flyttade i lördags in i vår alldeles egna, nybyggda lägenhet. Nyproduktion är egentligen inte så mycket Linus eftersom byggnader med en historia är det charmigaste. Men en lägenheten som ingen annan än byggkillarna varit i känns underbart att flytta in i. Man är liksom den första som stoppar in en tvätt i tvättmaskinen och den första som staplar tallrikar i diskmaskinen. Underbar känsla!

Till följd av flytten kom världens sämsta uppdatering på mina sociala kanaler. MEN så härligt material som kommer komma här inom kort! Nästan dubbelt så stor lägenhet att gå loss på, och mycket är redan i sin ordning! To be continued med andra ord.

More from Calvin och Linus

SNAPSHOTS

Godmorgon lördag! Idag när jag vaknade upp var det två veckor sedan...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *