Fika hos Hanna Liska PR
VISUALISTERNA

A DAY IN THE LIFE

Kort vecka brukar vara älskat av de flesta, för mig har det däremot inneburit att jag ska hinna med allt jag brukar fast på mindre tid. På något vis har jag ändå fått gjort det mesta, trots att det såg mörkt ut ett tag. Dock har bloggen tyvärr blivit lidande men det hoppas jag kunna gottgöra med ett helt gäng inlägg nästa vecka. Stay tuned!

Fika hos Hanna Liska PR

Som belöning för mitt hårda arbete fick torsdagseftermiddagen, nästan uteslutande, ägnas åt roligheter. Först på schemat stod fika hos Hanna Liska PR. Det är så mysigt hos Hanna och jag tror att vi pratade non stop i nästan en och en halv timme. Jag fick även spana in alla nyheter som kommit in – allt från For Love and Lemons färgglada häng till One Teaspoons denimvägg.

Denim från One Teaspoon

Och Viva la Diva ofc! Jag har använt läppstift sen jag var 14 och de senaste fem åren har Vivas ”Cyberkiss” varit min go to-nyans som jag använt i princip varje dag. Bland deras nyheter hittade jag bland annat ett metallic liptint som är i en liknande ton men glossigare och jag fick med mig ett ex hem att testa. Mer om det i ett senare inlägg…

Efter fikan småjoggade jag bort till Starstudio för att lämna en påse till Niklas som skaffat kontor i samma hus, och sedan bar det vidare till Gröna Lund med Hubbe, Justine och Anne för att se The Cardigans. En riktig nostalgitripp som gav en rejäl försmak på sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.