ADVENTSLJUSSTAKE – EN KLASSIKER

Snart är det dags att “rota fram” jullådorna från förrådet. Ångestladdat är det hos oss med tanke på att kartongerna nog står längst in längst ner… Dessutom vill jag ju inte dra fram hela konkarongen till första advent utan bara smyga igång med en liten ljusstake och några fina pappstjärnor. Jag tänkte iallafall investera i en ny adventsljusstake då den gamla vi har (någonstans) är i betong och hur tråkig som helst. Nu vill jag köpa en klassiker som jag kan ta fram varje år och som håller stilen. 

Här är mina tre kandidater, vi får se vilken det tillslut blir. 

ADVENTSLJUSSTAKE

Stumpstaken – Born in Sweden

ADVENTSLJUSSTAKE Slingan – Svenskt Tenn

ADVENTSLJUSSTAKE Fria – Klong

 

Vilken är din favorit?

Written By
More from Karin Uggla

28 SVAR

Lite kul att jag hade liknande frågor och svar som Tove liggandes...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *