VISUALISTERNA

ALLTING HAR EN BAKSIDA SOM IBLAND ÄR BÄTTRE

Döm om min familjs förvåning när jag ville ha baksidan fram…

Vi har som sagt byggt till vårt parhus och håller som bäst på att boa in oss. För en gångs skull så skyndar jag långsamt med besluten som ska tas kring prylar. Mycket ligger kvar i lådor fortfarande och kommer inte tas fram på ett bra tag eller kanske inte alls.

För någon helg sedan frågade min man om vi inte skulle ta fram lite tavlor? Jag tog ner ett par av typen stora canvas spända på träram och snart så ropade han. De två väldigt färgglada tavlorna (som inte heller passade ihop) stod där lutade mot väggen bakom soffan. Både min man och dotter var väldigt nöjda med resultatet. Men de såg snart ut som fågelholkar när jag helt sonika gick fram och vände på konstverken för att jag tycker baksidan är finare…

Jag tror att han ändå blir glad när han nu kommer hem från sin affärsresa för jag har äntligen fått tummen ur och det har kommit upp en hel del på väggarna om än noga utvalt!

Canvasdukarna kommer få stå kvar med baksidan utåt, punkt •

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.