ANLITA KARIN UGGLA

 INREDARE

Som inredare kan jag hjälpa dig eller ditt företag att hitta känslan och stilen. Med digitala visualiseringar, moodboards, möbleringsskisser, belysningritningar och konkreta tips, råd och idéer växer målbilden fram. Inget projekt är det andra likt och ditt behov styr hur upplägget av inredningsuppdraget blir. Jag inreder allt ifrån privata hem till kontor och utemiljöer.

Gå in här för att se några exempel.

 

INREDNINGSSTYLIST

Som inredningsstylist arbetar jag med att visuellt lyfta fram en miljö, en känsla eller ett varumärke. Antingen finns en färdig brief att hålla sig till eller så tar vi fram den gemensamt och producerar materialet utifrån det.

Gå in här för att se några exempel.

 

CONTENT – FOTO OCH STYLING

Att synas med sitt varumärke och sina produkter i sociala medier är idag en självklarhet. Jag fotar, stylar och komponerar snygga bilder och innehåll som förstärker din image.

Gå in här för att se några exempel.

 

UGGLASFAVORITER – INREDNINGSREDAKTÖR

I Täby Danderyd Magasin publicerar jag en inspirationssida UGGLASFAVORITER där jag berör ett inredningstema, tips, pyssel eller ren och skär inspiration. Jag bjuder läsarna både på mig själv och det jag gillar. Har du en spännande produkt som du tror skulle platsa hos Ugglasfavoriter så tveka inte att höra av dig!

Gå in här för att se några exempel. 

 

Karin Uggla

karin@karinuggla.se
0739-01 29 25

logo rött