Ännu en lyckad dag på jobbet!

Igår stylade/fotade jag Ugglasfavoriter till septembernumret av Täby Danderyd Magasin, jag är så nöjd! Massor av fina saker att inspireras av, håll ut.

     Ni kanske inte tror att jag lever i nuet då det mesta jag bjudit på under senaste tiden handlar om inspiration inför just hösten. Men ack vad fel ni har. Sitter i skrivande stund på altanen med solen i ryggen och vattenflaskan i högsta hugg! Jag älskar sommar och sol! 

  

Börjar snart att packa stråväskan då det inom en snar framtid bär av till ännu varmare breddgrader!

Hepp

Written By
More from Karin Uggla

Behind the scenes

Att som inredningsstylist få titta genom kameralinsen hos fotografen när bilden verkligen...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *