ANSLAGSTAVLA – DIY

Jag lovade dyrt och heligt att visa hur man fixar sig en personlig, snygg och trendig anslagstavla. Jag håller oftast det jag lovar 🙂 Detta behövs:  ANSLAGSTAVLA DIY UGGLASFAVORITER 

  • En canvasduk spänd på träram (kan vara en tavla som du inte längre vill se framsidan på men ta ingen dyrgrip). Har du ingen så finns det annars att köpa oanvända kilramar i konstnärsbutiker mm. Storleken har i detta fallet ingen betydelse, utan du väljer utifrån tycke och smak. Min är ram mäter 115x80cm. 
  • Bordstabletter i kork (jag köpte mina på Ikea 4st för 39kr)
  • Skärskiva
  • Skalpell/mattkniv
  • Linjal
  • Dubbehäftande tejp

Mät ut hur mycket kork du behöver för att täcka baksidan av ramen. Skär till önskade bitar och fäst de på baksidan av duken med dubbelhäftande tejp. Jag valde att bara sätta kork på under delen av tavlan och den andra lät jag vara, tycker den blev finast så.  ANSLAGSTAVLA DIY UGGLASFAVORITER Jag satte små krokar i de övre hörnen på ramens utsida och fäste ett hampasnöre så att jag kunde hänga upp tavlan på väggen. Den går ju också att bara luta den om man vill det.   ANSLAGSTAVLA DIY UGGLASFAVORITER     ANSLAGSTAVLA DIY UGGLASFAVORITER   Om det är en målad duk på framsidan så se till att inte trycka igenom stiften för långt så du råkar göra hål i konstverket.   ANSLAGSTAVLA DIY UGGLASFAVORITER Ha nu en härlig pysselstund!  

Written By
More from Karin Uggla

MINIMALISTISK PÅSK

Det finns så många fina målade varianter av ägg att inspireras av...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *