ÄR DU ÅRETS GLASÖGONBÄRARE 2016?

Nu startar Specsavers tävling Årets Glasögonbärare. Klassisk, sportig, retro, glammig – oavsett stil letar optikkedjan efter personer som bär sina glasögon med stolthet och integritet. Är det du?

Att ha en glasögongarderob var inte något man pratade om förr i tiden men idag är glasögon en riktigt het modeaccessoar. Man vill gärna ha en båge för varje tillfälle och kunna ha möjligheten att uttrycka sig och sin personlighet med sina glasögon varesig det är vardag eller fest, vår eller höst.

Använder du bågar för att lyfta din outfit, förstärka din stil och personlighet så är det här en tävling för dig!

Årets glasögonbärare

En semifinalist från varje län
21 personer röstas fram och får representera var sitt av Sveriges län. Den slutgiltiga vinnaren, samt andra- och tredjeplatstagaren, utses därefter både med hjälp av svenska folket och av en utvald namnkunnig jurys röster. En av årets jurymedlemmar är den LA-baserade journalisten Jennie Hammar, aktuell med glasögonserien Jennies val.

– Jag är själv stolt glasögonbärare och älskar hur bågar kan lyfta och komplettera en outfit. Jag kommer att leta efter en person som inspirerar mig och som bär glasögon för att förstärka sin personlighet. Precis som jag gör, säger Jennie Hammar.

Årets glasögonbärare 2016

Vinn en resa till Tanzania som ambassadör
Första pris är en resa till Tanzania som ambassadör för Specsavers välgörenhetsprojekt Ge Syn. Där får vinnaren tillsammans med Specsavers optiker och bloggaren Lotta Gray, ”Vimmelmamman”, göra syntester och dela ut glasögon till barn och vuxna och ge dem möjlighet att se, läsa, studera och försörja sig själva och sin familj. Lotta är själv en tidigare vinnare av tävlingen och innehavare av titeln Årets Glasögonbärare 2013.

Vinnaren får dessutom en styling och medverkar i ett modejobb i Amelia tillsammans med andra- och tredjeplatstagaren. Samtliga vinnare och semifinalister får också glasögon från Bruuns Bazaar.

Årets glasögonbärare 2016

Så enkelt är du med och tävlar

· Ladda upp en bild på dig själv i dina glasögon på specsavers.se/tavla.
· Sista anmälningsdag är 3 september.
· 21 semifinalisterna presenteras den 12 september och är de deltagare som fått flest röster av allmänheten.
· Av dessa röstas sedan tre finalister fram av svenska folket och juryn i Årets Glasögonbärare 2016. Vinnaren presenteras den 6 oktober.

Jag önskar alla coola glasögonormar lycka till! 

I samarbete med Specsavers 

Written By
More from Visualisterna

KARIN SLAUGHTER – DE VACKRASTE

    Boktips – De vackraste av Karin Slaughter Hur ond kan...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *