Årets Interiörmiddag och Mumma

Jag fick äran att medverka på Årets Interiörmiddag hos Polhem PR häromveckan. Uppe i showroomet var två långbord uppdukade med linnedukar, vackert porslin och tända ljus. 

Här med snygga Alexandra och Susanne!

 Foto: Julia Dansare Årets Interiörmiddag 2015 Polhem PR 

Spiegelau höll en ölprovning för oss om allt ifrån doften av malt till tillverkningsprocessen av sina ölglas. Jag är kanske ingen öldrickare men vi fick verkligen uppleva, dricka och dofta en fin öl ur rätt glas och jag lovar, det är stor skillnad! 

Årets Interiörmiddag 2015 Polhem PR 
Årets Interiörmiddag 2015 Polhem PRDen smarriga förrätten från Urban Deli på porslin från Indiska. 

Tyvärr så hade jag inte möjlighet att varken dricka mer eller stanna längre än till förrätten då jag inte hade lyckats fixa barnvakt. Hoppas såklart att detta blir en kär tradition och att jag kommer kunna stanna mycket längre nästa gång!

Årets Interiörmiddag 2015 Polhem PRNu vet jag iaf. vilket glas jag tänker dricka mumma ur till jul. 

Här följer det bästa receptet!

Ingredienser till 1 liter

 • 33 cl porter
 • 33 cl lättöl
 • 2 msk madeira
 • 2 msk gin
 • 2 dl sockerdricka

För fler härliga bilder kan ni kolla här

Gutår!

  Written By
  More from Karin Uggla

  BACK TO THE CRIME SCENE

  Då var det dags igen att kliva in på Medborgarskolan. Back to...
  Read More

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *