ÅRETS RUM VINNARE 2017

På en lastkaj i centrala Stockholm korades vinnarna i Årets Rum 2017. Bland haloumiburgare och bubbel minglade vi runt och hejade fram dessa duktiga:

Årets Arkitektur


STHLMNYC


Framtidens arkitektur möter liknande utmaningar över hela världen. Kunskapsutbyte över gränser är en förutsättning för att snabbt nå en hållbar utveckling. STHLMNYC är ett initiativ av två arkitekter som lyckats mobilisera branschen i Stockholm och New York och visat att broar kan byggas trots stora avstånd.

Årets Möbel


Växthuset Greenhouse av Atelier 2+ för Design House Stockholm

Litet nog att ha inomhus, stort nog att rymma en mindre trädgård. Vad vi ser är en helt ny möbeltypologi. Ett litet växthus, som har förvandlats till en vacker möbel med en sympatisk design som man blir glad av.

Årets Hemmapryl


Kollektionen Dancing Dune – AEO/Lidköpings porslinsfabrik

Gammalt möter nytt. Dancing Dune är 3D-teknik, traditionellt porslinshantverk och enkla, vackra former i en oslagbar kombination. Dessutom ger den nytt ljus till svensk porslinstillverkning.

Årets Designer


Chris Martin & Magnus Elebäck – Massproductions

Massproductions sammanför på ett unikt och konsekvent sätt kreativitet och produktion. Resultatet är en design som möter framtidens krav på relevans, estetik, kvalitet och hållbarhet. Massproductions visar att mindre är mer och att design i grunden handlar om att utveckla en bra kärnprodukt, där alla delar av upplevelsen hänger ihop.

Grattis till vinnarna och tack till It is Media och Bindefeld AB!

Written By
More from Visualisterna

KÄNN NEW ORLEANS FÄRGSTARKA PULS I VÅR

Våren 2016 hos OPI speglar en utav världens mest mångfacetterade städer inom...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *