BACK TO THE CRIME SCENE
VISUALISTERNA

BACK TO THE CRIME SCENE

Då var det dags igen att kliva in på Medborgarskolan. Back to the crime scene! Min nuvarande resa började där på våren 2010. En ny värld öppnades och jag fick nästan nypa mig i armen för att fatta att jag var där – såga i frigolit, måla, bygga, styla miljöer och vara 100% kreativ!

Idag står jag med min frilanskollega Tove på andra sidan katedern på Visual Merchandiser utbildningen för att inspirera och ha en workshop i skiss och presentationsteknik. 

Såhär såg det ut på min tid 🙂

BACK TO THE CRIME SCENETolkning av ett trendtema

BACK TO THE CRIME SCENEModellbygge av monter för 10-gruppen

BACK TO THE CRIME SCENESkyltfönster till Designtorget

BACK TO THE CRIME SCENESagotema – ljus

Livet var en lek och jag älskade det! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *