VISUALISTERNA

Barska BH proffs

image1xxl

Jag har några favoriter när det kommer till underkläder. Bh:ar från Elle MacPherson eller Stella McCartny och trosor från HankyPanky. Senast på pressvisningen fastnade jag för den här Svarta i spets från Elle MacPherson. Jag gillar att den är så låg och den skulle vara grym under en vitskjorta.

Man kan säga vad man vill om att vi svenska flickor är frigjorda och kan vara ganska bekväma i vår nakenhet. Men har ni provat en BH i London? Vi hamnade på Harrods, det här är flera år sedan, och jag hittade några modeller jag gillade och bestämde mig för att prova. Men det gick definitivt inte till som jag är van -Whats your measurements? Var första frågan jag fick vid provrummet och jag måste svara att jag inte vet. Redan där var jag klassad som ganska korkad och gisses vad irriterad hon blev, säljaren, när hon märkte att jag redan provat den första utan att visa.  ”Dont take it of until I have seen it!” Något sådant läxade hon upp mig med, hon var väldigt barsk, och sedan var hon igång. Hon kom och gick som hon ville i provrummet och lyfte och drog. Det här var ganska många år sedan och idag hade jag nog känt mig mer bekväm men den här gången slutade det med att jag inte köpte någonting. Däremot gick jag därifrån med rätt storlek på minnet, rätt storlek utprovat av ett BH proffs och när jag kom hem beställde jag Bh´n på nätet. Och just den Bh´n har jag faktiskt på mig idag. Det har varit ett bra PPA (pris per användning) på den och jag har köpt några till, av samma märke, för just det här märket har jag ju dökoll på vilken storlek jag har…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.