BARSTOLAR TILL KÖKET

Äntligen så har jag hittat två barstolar till köket!

BARSTOLAR TILL KÖKET

Det är fantastiskt när man kan förena nytta med nöje vilket jag precis gjort. Vi dvs Tove och jag var ute och jobbade med bilder och filmer för social media (content) åt en handelsplats och på Designtorget stod dom!

BARSTOLAR TILL KÖKET

Jag har spanat in modellen på barstol/pall tidigare men trott att den bara finns i gult. Inget fel med det men i mitt nygamla kök passar det inte riktigt så jag blev överlycklig när de fanns i en snygg dimmgrå färg. Pallen Emil är klassisk i formen och bygger inte så mycket på djupet vilket är ett måste för att de ska få plats under bänkskivan när de inte används. Det finns också ett hål i sitsen så att de är lätta att flytta runt. 

Jag monterade dom såklart på direkten när jag kom hem och är supernöjd!

Min fina Clamp tray som jag fäst på marmorbänken kommer från Navet Sthlm och är också inköpt på Designtorget. 

På bilderna ser man även lite av mässingsplåten runt bänkskåpen som jag låtit tillverka, är så nöjd!

Written By
More from Karin Uggla

SÄTT GULDKANT PÅ UTELIVET

Ja och då menar jag inte utelivet på krogen utan livet på...
Read More

2 Comments

  • Jag har letat barstolar till köket i flera månader nu men inte hittat några som passar. De här är ju helt perfekta. Jag vill också kunna få undan dem under köksön när de inte används och vill alltså inte ha något ryggstöd som många barstolar här. Sen vill jag inte ha något för modernt eftersom vi kör på 20-talsstien här hemma. Tusen tack för det här bra tipset – nu är det bara att hoppas att sambon också gillar dem men det är det minsta problemet 😉

    • Ja men visst är de fina och också väldigt klassiska. Tror nog att din man godkänner. De finns även i fler färgställningar så något ska nog passa in! Pallarna ligger relativt bra till i pris dessutom vilket alltid är en fördel vid familjeförhandlingar 😉
      Lycka till Mia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *