BÖCKER SOM JAG VILL ÄGA

Det är så många böcker som jag vill äga och jag tänkte visa iaf tre av dem.

Det betyder inte att jag nödvändigtvis kommer att sträckläsa dem men om jag har dom i min ägo så skulle livet kännas lättare inbillar jag mig. 

Först ut är coola Susanne Tolfesbo som skrivit boken Enkelhet – helt enkelt. 

En bok om att skala av det mindre viktiga runt omkring oss och känna efter vad man själv vill och mår bra av i livet. Att minska på stress och prestation, att leva lite mer (ja eller mycket mer) här och nu. 

Susanne skriver:
“Det handlar inte om att sträva efter det perfekta, utan snarare efter det medvetna sättet att leva. Att ställa sig frågan om vad som är viktigt, för just dig.”

Hallå, vem vill inte ta reda på meningen med sitt eget liv, jag vill iallafall. Bilderna i boken är magiska och tagna av den minst lika magiska Susanne Kings!

Enkelhet – Helt enkelt av Susanne Tolfesbo, Foto: Susanne Kings

Nästa bok på listan är Frida Ramstedts snygga Handbok i inredning och styling som gavs ut i mars.

Jag har nog redan koll på en del saker i den men tänker att den kommer att vara en go to-bok när man tvekar i vissa frågor kring praktiska lösningar.

Oftast går man på känsla i inredning och styling och den brukar ofta vara rätt. I vissa fall kan det verka rätt men kännas fel och då tror jag att denna bibel kommer vara till stor nytta. Det är intressant att den inte innehåller några flashiga stylingbilder utan endast handfasta skisser i svartvitt. Ska bli så spånande att bläddra igenom den!

Bok av Frida Ramstedt, Pressbild lånad från Trendenser.se

Sist ut på önskelistan över böcker som jag vill äga är Monica Karlsteins bok 99 hacks – Från massproducerat till genuin inredning.

Att förädla, personifiera och återbruka möbler och prylar har alltid legat mig varmt om hjärtat även om jag kanske inte är det största utövaren.

Jag har tusen idéer men är sämre på att förverkliga dem. Tror att när det kommer till saker som jag själv ska ha så är jag lite för lat…Tänker att denna goding till bok ska hjälpa mig på traven att hitta inspirationen och motivationen. Att se nya lösningar för prylar och möbler som inte längre prioriteras här hemma.

Bok av Monica Karlstein, Bild lånad från monicakarlstein.com

Ja som sagt denna lilla samling vill jag äga och ha i en liten hög på vardagsrumsbordet för att njuta av när jag har skalat av lite onödiga måsten i min vardag…

Written By
More from Karin Uggla

Soffspaning 

Nu när vi kommer hem efter semestern så är det dags att...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *