VISUALISTERNA

BUMLINGEN ÄR PÅ PLATS

Shit vad det var struligt att få upp kökslampan men nu äntligen, Bumlingen är på plats!

För ca 1 vecka sen plockade jag isär den och lämnade in den för omlackering och igår hämtade jag den igen. Så skir och ljusrosa, älskar den mer än någonsin! Älskar formen, designen och att den är vintage. 

Den är inköpt på en loppis i Nora av alla ställen för säkert 14 år sedan. Då var den mörkbrun och jag har haft den uppe till och från genom åren, den har även varit utlånad till en kompis en period. Det är verkligen inget fel på färgen brun men just denna goding hade gjort sitt i den kostymen enligt mig.

En bild från mitt Instagram 2013

Nu har startskottet gått för grillsäsongen hos familjen Uggla och vi kommer att njuta av middagen i ljuset av en ljusrosa Bumling!

Mer detaljer kring detta kan du höra i måndagens avsnitt av Visualistpodden

| Uggla |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.