VISUALISTERNA

CHECKLIST SS17: SALE EDITION

Förra våren gjorde jag en checklista över vad som skulle göra min sommargarderob komplett. Nu drygt ett år senare är det hög tid att uppdatera med mina nya garderobsmåsten, så här kommer min checklist SS17. Eftersom juli står runt hörnet har jag redan hunnit införskaffa en del av dem (och en hel del är på rea!) men det kanske kan vara bra ändå att checka av vad som är klart och inte? 

Checklist SS17 - Wrap-klänning

Röd prickig klänning // Svart prickig klänning

Klänningar är ett riktigt favoritplagg på sommaren (svalt, enkelt men ändå välklätt) och precis som de flesta andra är jag riktigt sugen på färg och mönster just nu. En snabbscroll på Instagram vittnar om att wrap-modellen från ”Realisation Par” kan vara säsongens it-klänning och jag förstår varför. Jag har redan köpt den svarta med prickar och en röd variant från H&M som jag tänker leva i hela juli-augusti.

Checklist SS17 - Kjolar

Röd kjol // Mönstrad kjol

Även färgglada kjolar ger härlig sommarfeeling och jag bär dem gärna tillsammans med nästa punkt på checklistan. Den röda kjolen hittade jag på H&Ms rea (för 75 kr!) för över en månad sedan men såg den i butik senast igår. På hemsidan är den dock spårlöst försvunnen…

Checklist SS17 - T-shirtsAvengers // Hulken

T-shirts är som bekant ett av mina största cravings när det gäller kläder och de få dagar jag inte bär klänning i sommar så vill jag ha på mig T-shirts med roliga prints i alla regnbågens färger. Fanta-tishan är redan kirrad och fler lär det bli! Patrik (min bättre hälft) brukar skämtsamt kalla mig för ”Hulken” så en Hulken-tisha kanske får bli nästa köp? 

Checklist SS17 - Mary Janes

Tango” // ”Journey

Långt innan T-shirts (och Patrik) var skor min stora kärlek och jag hade förmodligen över 100 par i min walk in. På senare tid har jag dock börjat rensa ut allt jag inte använder och det har blivit en hel del rundor till både Läkarmissionen och tippen. Fick lite avsmak på skor efter den rensningen men ett par klassiska Mary Janes är ju trots allt just det – klassiska. Det andra paret, från Topshop, står redan i garderoben och väntar på att få plockas fram.

Har du några måsten för din ultimata sommargarderob SS17?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.