VISUALISTERNA

COFFE TABLE BOOK

När jag varit på utställning eller liknande så brukar jag köpa med mig en coffe table book hem. Både som ett minne men också att kunna ta med sig känslan. Gå i museebutiker är ett måste när jag är på besök, dom inköparna vet vad som funkar för mig iaf. Moderna är min absoluta favorit, Nordiska har också mycket fint. Jag kan åka dit bara därför. Nu är jag inte lika flitig utställningsbesökare som jag själv önskar men har ändå samlat på mig en hel hög med Coffee table books genom åren. Alla är inte samlade på bordet dock utan byts ut emellan åt. Här är iallafall mina favoriter i nuläget. Även om man kanske inte bläddrar i dem jämt så är det så fint att dekorera med. Mitt senaste tillskott i samlingen är Colourful av Lotta Agaton och Pia Ulin där man får välja på flera olika omslag, hur genialt är inte det för en inredningsnörd som jag!    Svensktenn köpte jag i samband med Estrid Ericson utställningen på Sven-Harrys konstmuseum Ränder-Rytm-Riktning köpte jag i samband med utställningen med samma namn på Nordiska Museet Colourful beställde jag lätt hem på nätet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.