DAISY BEAUTY x CETAPHIL

Igår var det som sagt dags för Daisy Beauty Awards, och vilken kväll det blev! Jag och Calvin började kvällen hos Jessica där det bjöds på syrliga drinkar, tilltugg och en härlig blandning av folk. 

Vi drog vidare mot Norra Latin vid klockan sex där galan hölls och minglade runt lite innan det var dags för gala och prisutdelning. Kolla in Toves inlägg här där hon samlat alla vinnare och motiveringar. 

Efter prisutdelning bjöds det på god buffé, photo booth, lyckohjul och spådam (hann dock aldrig besöka spådamen vilket fortfarande grämer mig än idag). Trots att Norra Latin inte förvandlades till någon nattklubb under kvällen så hade jag så himla roligt! Verkligen en av dom trevligaste kvällarna på länge. 

Vi kammade hem storvinsten på Cetaphil’s lyckohjul och fick med oss hela serien hem! Allt ifrån rengörande till mjukgörande produkter som hjälper till att stärka hudens eget försvar. Cetaphils produkter har kallats “Hollywoodstjärnornas bästa skönhetshemlighet” då några av världens mest kända ansikten har Cetaphil högt på listan över bästa hudvårds- och skönhetstips. Ska bli spännande att testa! 

Med oss hem fick vi också kommande numret av Daisy Beauty samt deras nya branschtidning Daisy Beauty Professional.

Tags from the story
,
More from Calvin och Linus

ONSDAGSMORGON

Jag vaknar upp i en nystädad lägenheten, dricker morgonkaffet ur kopp med...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *