DET HÄR MED NYÅRSLÖFTE

Nyårslöfte (header)

Vi är drygt en vecka in på det nya året men jag sitter fortfarande och klurar på det här med nyårslöften. Försöker komma ihåg om jag haft något som liten men kan inte minnas nåt speciellt. Trots det känns tanken på nyårslöfte väldigt bekant. Skulle nog aldrig få för mig att lova att börja träna eller något sådant (skulle aldrig kunna hålla det), men nyåret 2013/2014 lovade jag i alla fall mig själv att ha det bästa året någonsin – och det hade jag!

Som jag nämnt tidigare så slutförde jag min praktik hos bästa Hanna Liska PR och avslutade därefter mina universitetsstudier med 300 högskolepoäng jämnt. I november samma år fick jag möjlighet att gå på förhandsshoppingen av H&M x Alexander Wang (kanske deras bästa designsamarbete hittills!) med bloggare och stylister från Sveriges modeelit. Riktigt coolt! Och som om det inte vore nog landade jag därigenom drömjobbet som stylistassistent. När det sedan var dags för nytt nyår och nytt löfte kände jag att det i princip skulle vara omöjligt att toppa 2014 så jag sket i det, helt enkelt.

Eylure lösögonfransarLösögonfransar från Eylure

Tror inte att jag har haft något konkret nyårslöfte efter det men så förra nyår – dvs 2016/2017 – funderade jag lite över det här med bucketlists! Precis som det klassiska “att börja träna”-löftet skulle jag aldrig få för mig att hoppa bungyjump eller simma med hajar men däremot har jag en mental lista på nya saker som jag vill lära mig. Så mitt nyårslöfte för 2017 var att bli proffs på att applicera lösfrallor! Antal gånger jag har haft lösögonfransar under året? En. En gång. Och det var någon annan som satte dit dem.

Mitt nyårslöfte för 2018…

För 2018 har det inte blivit något nyårslöfte men jag verkar inte vara ensam med att överge den traditionen så smått. Istället verkar allt fler tänka i banor om nyårsmål och det är ju lite i stil med vad jag tänkte förra gången, så jag tror faktiskt att jag fortsätter på det spåret. För även om jag inte blir något lösögonfransproffs i år heller så finns fortfarande ambitionen att jag någon gång ska bli i all fall hyfsat bra på att sätta på lösfransar.

Har du något nyårslöfte eller mål för 2018? Berätta i kommentarerna!
Written By
More from Amelie Lund

CHECKLIST SS17: SALE EDITION

Förra våren gjorde jag en checklista över vad som skulle göra min sommargarderob...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *