VISUALISTERNA

EKOLLONVAS TILL HÖSTENS GULD

Innehåller köplänkar. 

Säsongen är här!

Ja höstens guld tänker du och förstår inte vad du ska med en vas till? Jag förstår vad du menar men jag pratar såklart inte om svamp utan om ekollon. Jag hittade just mängder av stora fina ekollon precis där vi bor och blev överlycklig! Plockade girigt hela handen full och fick ihop hela 15 st.


Först så ska de såklart gro i ett glas med vatten i några veckor. Byt vatten i glaset emellanåt så att det inte geggar igen. Efter det så är det dags att skaffa sig den snyggaste ekollonvasen att stoppa sina nya bebisar i. 

Formen på vasen spelar egentligen mindre roll men det är själva “mynningen” som inte får vara för stor. Skulle du bara lyckas att hitta väldigt små ekollon så går det bra att sticka tre nålar i som en krage så att det inte trillar ner i vasen. Jag vet att jag något år knöt små skinnremmar runt dem vilket också blev väldigt dekorativt, här sätter ju bara fantasin gränserna!
 
För att se mitt diy-tips med skinnremmen så kan du klicka HÄR
 
Lycka till med letandet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *