EN NATT PÅ STORY HOTEL

Visualisterna flyttade in en natt på  Story Hotel i sviten The Attic…

The Attic skulle kunna vara namnet på en riktigt läskig skräckfilm men innanför dörren var det raka motsatsen, det var som en dröm! 

Sviten har charmigt snedtak, vackra gamla takbjälkar och takfönster som släpper in det mest magiska ljus du kan tänka dig. Å gissa om jag blev extra förtjust när vi möttes av en liggfåtölj i mörkbrunt skinn från Dux, design Bruno Mathsson!

Supermodellen Caroline Winberg ligger bakom inredningen här och det är en härlig mix av handplockade designklassiker och konst som ger en riktigt mysig New York-känsla.

Det stora badrummet längst in i rummet rymde oss alla fyra när vi fixade oss inför kvällen. Dagsljuset från takfönstret och den stora väggspegeln bjöd såklart på optimalt make-upljus även om belysningen inte heller var så tokig. 

Vägg i vägg med badrummet fanns ett kök med tillhörande matbord. Här hängde vi en hel del och åt allt ifrån charkuterier till dumplings och även frukost dagen efter. Vi valde verkligen att vara på rummet så mycket som möjligt vilket inte hör till vanligheterna när man bor på hotell.

Kronan på verket var såklart sängen som var maxad med frasigt vitt sänglinne och kuddar i kubik som fixar vilken liten sömnrubbning som helst!
 

Mer hotellnätter till folket! Att få “turista” i Stockholm är en riktig lyx, något som man absolut ska unna sig oftare!

Tack Story Hotel, I´ll be back!

Written By
More from Karin Uggla

Adventsljusstake – diy

Imorgon är det dags för första advent och då går startskottet för...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *