FÖRVARINGSLÖSNING MED STRINGHYLLA

Sen jag tidigt i höstas köpte Stringhyllor och skåp till vardagsrummet så väcktes habegäret än mer.

Jag är uppväxt med den gamla väggmodellen i teak som mamma målade om till lillebrors rum på 80-talet i glassiga pasteller. Dem slängdes nog vid flytten i slutet av 90-talet skulle jag tro.

Men vilken revansch Stringhyllan ändå fått nu de senaste åren och hur smidig och anpassningsbar den ändå är. Varje sektion går att skräddarsy efter behov och möjlig att ändra eller komplettera hur lätt som helst.

Vi har saknat en naturlig plats här hemma där man kan lägga ifrån sig nycklarna eller förvarar dagens post. En vägg mellan hall och vardagsrum kom till när vi byggde en garderobssektion där. Under tiden vi sen renoverade tvättstugan så landade ett bänkskåp på den platsen och behovet väcktes genast att här vill man lägga ifrån sig saker.

Väggen mäter 80,8 cm och en Stringsektion av denna modell mäter exakt 80cm. Det måste helt enkelt vara meningen!

Jag monterade allt själv men fick hjälp att hålla när de höga gavlarna skulle skruvas upp och lådsektionen skulle lyftas på plats.

Än så länge är den näst intill orörd och jag hoppas den får förbli sådär lätt och ljus som jag gillar den utan att bli belamrad med för mycket saker!

Tänker att översta lådan ska innehålla pennor och sånt, ni vet den klassiska saklådan som vi alla behöver. I den undre landar nog skovård eller liknande.

Filthyllan passar perfekt till nycklar mm och här får vi ju varsin plats vilket är praktiskt! Jag har även dragit en sladd till ett av facken så man kan låta mobilen ligga där och ladda.

Ni som känner mig förstår att jag går igång lite extra när det finns ett eget ritverktyg för Stringhyllan där man bygger ihop sin egen modell! Jag fixade enkelt min egen variant här 👉🏻 Designtorget

Nu är frågan…Hur många stringhyllor kan man ha hemma?

Written By
More from Karin Uggla

MERAKI ÄNDA IN I SJÄLEN

Ibland blir man extra ompysslad och omhändertagen! Denna gång vill jag rikta...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *