FREDRIK BACKMAN – BJÖRNSTAD 

Läs Björnstad av Fredrik Backman!

Såå himla glad för alla som rekommenderat den här boken! Sjuukt bra. Jag gillade boken om Ove, gillar verkligen sättet att berätta på, det bildliga som gjorde att jag fnissade, skrattade och grät om vart annat. Den här boken är skriven på precis samma sätt, men med ett helt annat sorts innehåll. Jag är väldigt svag för den här en för alla, alla för en-grejen, och som jag har grinat när jag läst den här boken. Boken handlar om en liten stad som bara lever för sin hockeyklubb. Den handlar om hur folk reagerar olika på saker, olika förväntningar, olika förutsättningar. Supersuper bra bok trots att den inte innehåller kladdiga mord ?
Betyg 5 av 5. 

Tags from the story
, ,
Written By
More from Visualisterna

ALLT VILAR PÅ VÅRA AXLAR. VECKANS PODDIS ÄR HÄR

I veckans poddis vrider och vänder vi på begreppet “ensam är inte...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *