VISUALISTERNA

FRILANSLIV 170607

Vissa dagar är roligare än andra, idag var det både högt och lågt. Jag hade en jobbahemma dag som började med ett telefonmöte med Tove. Vi stämde av några olika projekt medan hon satt i bilen på väg till en behandling och jag tömde luften ur en luftmadrass, plockade ur diskmaskinen, fyllde på en ny, samt vattnade blommorna. Efter det deklarerade jag för världen att Visualistpoddens 28:e avsnitt släppts i form av en frågepodd, kul! 

Slängde mig efter det på cykeln och trampade som en galning för att möta upp min PT för första gången. Ja jag vet,det har tagit tid för mig att boka in mig men nu är vi äntligen igång. Jag fick ett bra komigång schema där fokus ligger på att stärka upp rygg och nacke vilket jag verkligen behöver!

Väl hemkommen tackade jag av snickaren som idag avslutade altanprojektets sista etapp. Jag är så nöjd! 

Åt lunch, svarade på några mail och sen satte jag mig med alla kvitton och reseräkningar för april och maj…suck vad det är trist och jobbigt. Inte ens kul när man väl är klar för det fortsätter ju bara nästa månad. Blääää

Som tur var hade jag iaf härligt sällskap av den fina ljusstaken Octopus som F köpt ”till oss” i bröllopspresent. Så himla bra att han lärt sig att han kan läsa bloggen och ta reda på vad jag önskar mig!

När B kom från skolan gjorde vi läxan och åt middag tillsammans. Efter det skulle hon pyssla med limpistol vid köksbordet så jag anslöt och hann både fakturera och skicka ytterligare några mail innan vi sjönk ner i soffan. 

Nu har jag skrivit en lång packlista inför morgondagens fotografering och hoppas att jag har koll på läget! 

Ja det var min dag i stora penseldrag, imorgon börjar en ny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.