FRILANSLIV – KARIN UGGLA

Ingen dag är den andra lik i mitt frilansliv. Det är högt och lågt, mycke och lite, av eller på… Kan säga så mycket som att det är lite lugnet före stormen läge just nu. 

Jag har saker att göra men kommer inte riktigt till skott. Varför jag oftast gör saker i sista sekunden och med kniven mot strupen har jag ingen bra förklaring till. Ibland beror det inte bara på mig heller såklart utan det kan faktiskt ligga i kommunikationen från andra också. Hursomhelst så ligger jag och några med mig i planeringsstadiet inför vårens projekt och det är då jag kan vara lite ostrukturerad (tycker jag själv) För när det kommer till själva genomförandebitarna så “köttar jag på” tills det är levererat och klart. Det är snarare min styrka.

Idag träffade jag iallafall härliga Fru Munter på lunch och vi planerade nästa Ugglasfavoriter i Täby Danderyd Magasin. Så nu kanske jag ska sätta igång med att rodda inför det, eller ska jag vänta…? 

Kan säga så mycket som att temat för det numret kommer att vara någon av de trender vi såg på Formex

Written By
More from Karin Uggla

Vilken hustyp är du?

Behöver du ett akvarium till guldfisken, saknar du en hylla till småprylarna...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *