GALEN I GLAS – LÅGA VINGLAS

Innehåller köplänkar. 

Alltså snart stundar fredagsmiddag och lite vin!

Jag fick feeling i dag och köpte mig nya vinglas. Vi har länge druckit vin ur glas utan fot. Helt ok, de är tunna och fina vilket jag tycker är viktigt men nu vill jag ha en fot på glaset. Smyger mig sakta uppåt och tycker just nu att dessa halvhöga glas är snyggast. Dricker jag bubbel vilket jag oftast föredrar så ska de gärna vara höga och tunna. Men nu har jag som sagt snöat in på denna modell. Klicka hem din favorit!


Limelight Vinglas 25 cl 2-pack
| Half Cut – Vinglas | On The Rock | Iittala Tapio Vitvinsglas 18cl 2-pack |

Skål och trevlig kväll!

Written By
More from Karin Uggla

FEMME COLLECTION – YAY!

Ett rullande showroom har jag sett förut, alltså en butik på hjul...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *