VISUALISTERNA

GRANEN ÄR KLÄDD

Okej. Det var ett bra tag sedan granen var klädd ska jag erkänna, men nu kom orken till att dokumentera.

Jag var Sveriges yngsta tant tidigt i livet och började samla julgranskulor tidigt. Jag hade inte full mundering till granen förra året, men jag var ganska långt på vägen.

Min glittriga ren står praktfullt bredvid. Jag kommer verkligen aldrig tröttna på att ta fram den varje jul.

Under granen står dom lysande paketen. Grunden köpte jag på Ikea och är av den traditionella rislampa-sorten som går lätt att fälla ihop när julen är över. Jag sydde fast bredare tygband för att få en liten annan känsla. Superfint att sätta i typ hörnet av rummet om man inte vill ha dom under granen!

Eftersom min julgranshänge-samling började i färgerna silver och vitt får jag hålla fast i den färgställning ett tag till. Var så himla sugen på en traditionell röd julgran i år, men Calvin hade strypt mig om jag inte använde alla kulor jag köpte förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.