GRASSHOPPER IN DA HOUSE

Äntligen är den min! Fina golvlampan Grasshopper designad på 40-talet av Greta Grossman och nu nyproducerad av danska Gubi.

Jag har längtat efter denna skönhet sen ett stylistuppdrag jag hade 2012 i Wennergrens Center och har inte kunnat släppa tanken på den sedan dess!

Så nu i år på min 45års dag så fick jag den äntligen i present av min man. Visst hade vi kunnat skaffa den innan men ibland behöver saker gro och inte köpas på studs. Att få längta har verkligen sin charm. Betydelsen av det man önskar när det väl landar blir så mycket mer.

Tack älskling, äntligen har vi en Grasshopper in da house!

Tags from the story
, ,
Written By
More from Karin Uggla

All in – Guld!

Bland kräftskivor, pizzor, smågodis, poolhäng och en riktigt god söndagsmiddag så har...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *