HÄNG MED 

Det är fortfarande lite osäkert vilken jacka som åker på när man är på väg ut. Mornarna är kalla och ibland lite frostiga men dagen kan vara ganska varm. Man börjar så sakta med att plocka bort de varmaste vantarna och halsdukarna. 

Det kanske är tid för utrensning och nystart i hallen och garderoben. Jackan som har hängt där i fem år utan att användas kanske ska få komma till någon annan som uppskattar den mer helt enkelt. 

Jag har många “spöken” i garderoben som inom en snar framtid måste fotas och säljas. Lovar att jag kommer att ta tag i det! Det hänger bara massa dåligt samvete och dammar, nä bort med det säger jag bara! Å tänk vad man kan göra istället…investera i en snygg klädhängare där de plagg som verkligen används och som får stanna kan få en given plats!

Här har jag hittat några fina klädställningar att inspireras av, snygga och enkla konstruktioner som fyller sin funktion.   Häng med Klädhängare Ugglasfavoriter   Häng med Klädhängare Ugglasfavoriter  Häng med Klädhängare Ugglasfavoriter   Häng med Klädhängare Ugglasfavoriter  Häng med Klädhängare Ugglasfavoriter

  1. Inspirationsbild
  2. Inspirationsbild
  3. Inspirationsbild
  4. Inspirationsbild
  5. Inspirationsbild

Du kan även spana in mitt inspirationsuppslag i Täby Danderyd Magasin från förra våren Här!

Written By
More from Karin Uggla

SILVERSKOR OCH KOSTYM

Nu ska även jag in och brottas på Fashionweek, håll er undan...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *