HEMMA IGEN

Dags att ta tag i dåliga vanor nu när man är hemma igen. 

Började måndagen med en juicefasta för att få en riktig kickstart! Är trött som en örn men kämpar på, det är ju bara tre dagar och detta är den sista. 

Har även varit hos naprapaten igen och försöker få bukt med ryggen och höften, fortfarande inga större framsteg men vi får väl se, stretchar mig genom dagarna.

Med andra handen supporterar jag småtjejer med peel-off ansiktsmask, raklödder och linsvätska för det perfekta fluffiga slajmet…

Recept på Fluffy slajm:

  • Peel-off mask (bättre än lim för barnhänder)
  • Raklödder 
  • Karamellfärg
  • Linsvätska

Blanda lika mycket peel-off mask som raklödder i en liten skål, rör om ordentligt. Addera lite karamellfärg och droppa sen i en skvätt linsvätska. Blanda mycket tills det blir en mjuk klump och allt lossnar från kanterna. Jobba slajmet i händerna tills det inte klibbar. Klart! Det krymper ganska fort men jag förstår nu att tjusningen är ju att göra slajmet sen blir det ganska ointressant. 

Lyckades iallafall under tiden att rensa ut hela fyra fulla sopsäckar med kläder vilket kändes otroligt skönt. Två påsar får gå vidare till mamma för filtrering och resten åker till klädinsamlingen! 

Älskar att rensa, jag känner mig så lätt efteråt. Jag är bara lite trög i starten sen brukar det gå undan. 

Idag fortsätter jag med två lådor sen är jag klar! Så till hösten ska jag nog unna mig (oss) en renovering av sovrummet med en ny walk in closet! 

Inspiration från Pinterest, Ikea – Livet hemma
Inspirationsbilder från Pinterest Foto Pia Ulin
Semestern fortsätter… 😘

Written By
More from Karin Uggla

Sköna söndag

Okej, jag dansade inte hela natten så jag får väl inte sova...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *