HEMMAKONTOR – FRÅN RITNING TILL VERKLIGHET

Nu sitter jag äntligen här sen några veckor, i mitt hemmakontor! Tänk att vissa saker tar sån tid…
Ibland kanske det är bra för då gör man om och gör rätt i huvudet redan innan man skrider till verket. Så var det nog i detta fall. Det har planerats om och funderats många vändor innan jag orkade ta tag i vårt “skräprum”.

En ritning hjälper alltid till när man ska inreda ett rum och det är ett av de viktigaste redskapen jag har i mitt yrke som inredare.

Visualiserar och testar man olika möbleringar och färgsättningar i datorn och på moodboards så behöver inte de största misstagen ske IRL.
En ide som jag fick när jag målade om var att de överblivna hyllorna och en bordsskiva från mitt gamla kontor fick plats som en “Ö” i mitten av rummet, förvaringen är därmed optimerad. Man kan även stå här och arbeta om man ibland vill sträcka på sig vilket är skönt. SketchUp Kontor Ugglasfavoriter 1SketchUp Kontor Ugglasfavoriter 3På höger sida har jag satt upp öppna hyllor och på vänster sida har jag stängda skåp så allt man inte vill se är bakom dörrar.   SketchUp Kontor Ugglasfavoriter 4SketchUp Kontor Ugglasfavoriter 2                

Som ni kan se på det färdiga resultatet så landade jag inte allt för långt ifrån ritningen, ledsen att jag inte plockat undan ordentligt men jag jobbar ju faktiskt här 🙂

Anledningen till “censuren” på väggen är att Ugglasfavoriter bjuder på ett smarrigt DIY-tips i nästa nummer av Täby Danderyd Magasin som jag ännu inte får avslöja….

Written By
More from Karin Uggla

DET 20:E AVSNITTET ÄR HÄR!

Tänk att vi redan är på 20:e avsnittet av Visualistpodden! Lika roligt...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *