H&M x ERDEM – MINA FAVORITER

Favoriter från HM x Erdem

Imorgon släpps H&M x ERDEM och dessa är mina favoriter. Jag brukar alltid vara superhype inför H&Ms designsamarbeten bara för att bli besviken när jag väl ser plaggen. Sen, ungefär i samma stund som allt är slutsålt och plaggen börjar dyka upp i sociala medier, så inser jag hur mycket fina saker det fanns trots allt och ångrar att jag inte hängde på låset som alla andra. Samma sak varje år. Men den här gången vet jag vad jag ska hålla utkik efter…

Written By
More from Amelie Lund

SUNDAY TEE: PINK AS F * * K

Ett av mina största beroenden när det kommer till kläder och mode...
Read More

1 Comment

  • Håller med, det finns en hel del fina plagg i detta samarbete!
    Jag måste däremot säga att denna gången släpptes det inte till influensers innan som tidigare. Då har jag nästan tröttnat innan de kommer i butik. Jag köpte inget denna gången men har en hel del från tidigare samarbeten.
    Ett tips, öppet köp är bara 3 dagar på samarbeten och många köper på sig för mycket så häng på låset när butikerna öppnar, så kan det finnas en hel del de närmsta dagarna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *