VISUALISTERNA

HOTEL PIGALLE

Under vår resa till Göteborg och invigningen utav KICKS flagshipstore var en utav höjdpunkterna att vi fick bo på fantastiska hotellet – Pigalle

På deras hemsida går det att läsa :Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Du kan förvänta dig lyx, men framförallt värme, personlighet och passion.”

Och så blev jag handlöst förälskad! När vi kom fram möttes jag utav en fantastisk uteservering som andades Paris.

Vita små marmorbord och härligt mönstrade kuddar som gjorde att jag direkt beställde ett glas vin ihop med en utav mina nyfunna vänner och njöt. Två utav tjejerna tog en del ”dagens outfit” bilder bakom oss och det kändes som att det var Göteborgs ”place to be”

Alla rum på hotellet är unika och jag checkade in i 303. Mitt rum gick i röda toner och sängen var en dröm med dom mest fluffade kuddarna ni kan tänka er. Att vakna upp i den sängen kombinerat med att hela rummet andades Paris var overkligt och fantastiskt.

Deras takterrass är någonting som både som hotellgäst och ni göteborgare måste njuta av under sommaren. Det spelas emellanåt livemusik och drink/vin/champagne menyn bjuder på det allra bästa. Har du inte tid att flyga över till Paris och njuta utav vår & sommar är detta ditt bästa alternativ. Hit kommer jag tillbaka!

Här efter kommer några magiska bilder lånade utav Pigalle. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.