VISUALISTERNA

I CALL YOUR NAME – OLA SALO

Vilket häftigt dygn jag hade i Göteborg! Starstuck är faktiskt bara förnamnet på min upplevelse.

Jag fick möjligheten att tillsammans med Warner music och vår bästa Calvin möta Ola Salo och hans crew i studion i Göteborg. 

Idag släpptes den nya låten I Call Your Name som vi fick höra först av alla redan i onsdags. ⚡️⚡️

Tåget gick från Centralen på onsdag em genom ett höstigt Sverige. 

När vi kom fram körde taxin oss till Hotell Bellora mitt på Avenyn. Världens mysigaste hotell med små inbjudande rum i mörka omslutande färger, stor gosig säng och den skönaste heltäckningsmattan man kan tänka sig. (Jag har frågat om fabrikat på den och ska få mail under dagen)

Efter lite fix på rummet så körde taxin oss kring 18 ut till studion. Vi fick order om att inte ta bilder i och kring studion då de vill hålla platsen så diskret som möjligt (Håkan Hellström mfl. hänger tydligen också här en del). När vi väl parkerade utanför trodde vi först att det var fel men efter att vi gläntat på den gamla slitna dörren och gick en trappa upp så stod Ola där.

Warner hade fixat med bubbel, pizza och kallskuret mitt i studion bland äkta mattor, trumpeter och trumset.

Ola berättade att låten kom till efter en text som han skrivit till sin fru på deras bröllop. I Call Your Name handlar om den totala hängivelsen man kan känna för en annan människa. 

Även Isse från skivbolaget Woah Dad var där och berättade om hur de tolkat in ordet ’hängivelse’ i valet av lokal för inspelningen av videon till låten. Han ringde helt sonika sin kontakt ”PorrJocke” som äger en BDSM klubb och där de sedan spelade in videon. Det låter kanske konstigt men när man ser videon ihop med låten så blir det såklart magi! 

Jag önskar att jag skrivit ner alla vackra poetiska ord och uttryck som vi fick höra den här kvällen för det var magiskt. Att få stå i denna mysiga studio med all historia i väggarna och utförligt få höra hur en låt kommer till från början till slut är oförglömlig. 

Jag hade dessutom äran att få hänga med duktiga Kristofer som även han skriver egen musik både till sig och andra. Sen var även Chatarina, ansiktet bakom toppbloggen Frank och jag med på tåget. Vi tre visade sig ha en hel del gemensamt vilket va väldigt otippat men roligt!

Ett stort tack till Warner Music, Woah Dad och Ola Salo för er generositet och varma bemötande! 

Låten är grym ⚡️⚡️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.