I MIN STRÅVÄSKA

Ja det kan inte ha undgått er att stråväskan/Mallorcakorgen denna sommar är hetare än någonsin. Självklart så äger jag  också ett exemplar även om den inte är märkestypen utan inhandlades efter konstens alla regler för fyra år sedan på just Mallorca. 

Den fick inte åka med till Italien då jag tycker det är lite struligt på flyget med en öppen väska. Måste erkänna att jag saknade den en hel del på stranden så nu fick den åka med till landet istället! 

Här solar vi på klipphällarna nedanför stugknuten eller på altanen och då är det så skönt att ha sina pinaler med sig. 

Det här är allt jag behöver:

 • Kamera Panasonic Lumix
 • Telefon IPhone 7
 • Pocket (Vår egen lilla hemlighet av Ninni Schulman)
 • Solglasögon Saint Laurent från Synoptik
 • Panamahatt från Ecua-Andino hats
 • Spf 50 Aêsop
 • Kallpressad kokosolja från Kung Markatta
 • Lip balm från Biotherm
 • Vattenflaska från Friskis
 • Badlakan från Idyllien
 • Nagellack från Lumene med gel effect

Ok…en kork och grimma från en Cava som fick sätta livet till häromdagen, det var allt i min stråväska!

Written By
More from Karin Uggla

28 SVAR

Lite kul att jag hade liknande frågor och svar som Tove liggandes...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *