VISUALISTERNA

Indiska x 2

Jag har hört talas om Bergrummet på Skeppsholmen i olika sammanhang som utställningar och fester men jag har aldrig varit där. Igår var jag där två gånger för säkerhets skull, det gäller ju att passa på! PolhemPR visade först sommarens inredning från Indiska.

Dessa favoriter får gärna följa med mig hem!

   
       På eftermiddagen bänkade vi oss (Tove och jag) med varsin laptop och blickade ut över Djurgården från Moderna Museets matsal, inget fel med ett flygande frilandskontor!

På kvällen kom vi tillbaka för modevisning, det var ett riktigt drag med härligt sirliga tunikor och mycket färg. Kolla in Toves blogg för fina bilder från catwalken, hon hade dessutom stylat lookbookbilderna som prydde väggarna! Tack för en härlig dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.